3. 11. 2016
Blog

Tisková zpráva: GRANDION přináší rychlejší a efektivnější prodej dárkových poukazů

Liberec, 6. 10. 2016

Liberecká digitální agentura UVM interactive přivádí na trh nový projekt nazvaný  GRANDION, který řeší  prodej dárkových poukazů online. Je to  e-shop, jejž si klient přidá do svých webových stránek a ihned začne prodávat online. Služba je vhodná pro hotely, restaurace, salóny a wellness, nákupní centra a mnoho dalších, kteří prodávají dárkové poukazy.

Projekt GRANDION znamená komplexní řešení prodeje dárkových poukazů a voucherů, který nejvíce využijí hotely, restaurace, salóny, wellness, lázně, nákupní centra – krátce všichni ti, kdo nabízí dárkové poukazy. „Náš systém je profesionální, jednoduchý, snadný k použití a velmi rychle aplikovatelný,“ říká Lukáš Voplakal, obchodní ředitel agentury UVM interactive. Spočívá ve vytvoření e-shopu na webových stránkách prodejce dárkových poukazů, které tak bude možné prodávat online a jejich sortiment pro zákazníky bude neomezený.

„Systém prodeje dárkových poukazů zvyšuje zisky firem, jejichž majitelé či provozovatelé se tak mohou soustředit na běžný provoz. Víme, že prodej dárkových poukazů není primárním zdrojem podnikání našich klientů, a proto se snažíme, aby byl proces prodeje co nejefektivnější a nejjednodušší,“ konstatuje Voplakal.

Agentura UVM interactive navrhne klientovi internetový obchod a přizpůsobí jej jeho webovým stránkám, do nichž e-shop integruje. „Správa je jednoduchá, do e-obchodu je možné nahrávat a editovat neomezené množství dárkových poukazů a v administraci sledovat vývoj jejich prodeje,“ vysvětluje Jakub Urban, senior analytik UVM interactive. Zákazníci navštíví webovou stránku, vstoupí do obchodu s dárkovými poukazy, vyberou si ten, který se jim líbí, a mohou jej ihned zakoupit. „Díky Grandion e-shopu bude zákazníkovi vybraný dárkový poukaz obratem doručený na jeho e-mail či v krásném dárkovém balení poštou,“ dodává Urban.

Více informací na www.grandion.cz

Hlavní výhody e-shopu Grandion:

• zvýšení prodeje dárkových poukazů
  • prodej bez starostí
  • přehledná správa voucherů
  • uživatelsky přívětivý design
  • intuitivní, snadno použitelný a responzivní e-shop
  • jednoduchý a rychlý nákup díky platbě kartou
  • doručení dárkových poukazů

Pro koho je vhodný:

• Hotely: prodej dárkových poukazů, pobytových balíčků a poukazů do restaurací
  • Nákupní centra: hodnotové poukázky je možné nakoupit online na webu centra
  • Sítě obchodů: prodej a evidence dárkových poukazů na jednom místě
  • Salóny a wellness: pohodlná způsob nákupu poukazů pro klienta

Funkce e-shopu

• Intuitivní a snadno použitelný
  • jednoduchý a rychlý online nákup
  • vlastní věnování poukazu
  • online platba kartou
  • bezproblémová integrace do webových stránek
  • zvýšení prodeje dárkových poukazů

Správa voucherů a administrace

• neomezený počet kategorií a poukazů
  • zveřejňování/expirace zboží
  • doručení tištěných a dárkových poukazů
  • luxusní dárkové balení
  • podpora prodeje a marketingu
  • jednoduchá správa a přehled o prodeji

Digitální agentura UVM interactive

je internetová agentura s 12letou zkušeností v online businessu. Vytváří  webové stránky a internetové aplikace pro firmy na míru, optimalizuje  weby pro vyhledávače, spravuje  online kampaně, připravuje také mobilní aplikace, kompletní grafické návrhy tiskovin, newsletterů a další grafiky.   Mezi její klienty patří například síť hotelů Pytloun, správa webových stránek Krajského úřadu Libereckého kraje a mnoho dalších.

Více o agentuře na www.uvm.cz/reference

Newsletter

Buďte s námi online. Napište nám svůj e-mail, ať se o zajímavých tématech z digitálního světa dozvíte jako první. Píšeme je pro Vás.

Pro sledovače a šérovače

Další informace